Europska unija
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Tehnološkog parka Varaždin d.o.o.


TechPark je poduzetnički kampus koji okuplja ekosustav inovativnih tvrtki, pružajući im suvremenu infrastrukturu te pristup širokom spektru instrumenata financiranja i izlazak na globalno tržište. UREDI

Slušajući potrebe članova naše zajednice opremili smo našu zgradu različitim sadržajima. Zgrada je ocijenjena energetskim certifikatom A+, što osigurava idealne mikroklimatske uvjete u svim prostorijama.

Dolazite li na posao automobilom ili biciklom, uvijek možete pronaći mjesto u krugu zgrade. Raspolažemo sa 100 parkirnih mjesta, te vanjskim i unutarnjim odlagalištem za bicikle. 

Ako koristite električna vozila, na raspolaganju vam je punionica za električna vozila.


->Galerija ->TechPark 360 ->Video ->Zakup ureda

26

ureda razreda A+

49

ureda razreda A

4040

m2

7+

mil.€ EU sredstava

DVORANE

Razvijajte svoje ideje s nama. Nudimo uredske prostore i prostore za evente koji se lako prilagođavaju vašim željama. 

Stanari TECH_PARK-a sastanke održavaju u posebno pripremljenoj sobi za sastanke. 

Konferencije, prezentacije i različite radionice mogu se odvijati u spremnom multimedijskom prostoru ili modularnoj učionici.

->Kalendar Sala za sastanke I. kat

->Kalendar Multimedijska dvorana

->Kalendar Učionica

ZAJEDNICA

Najbolje ideje nastaju u formalnoj i neformalnoj interakciji, a snažna partnerstva dogovaraju se u opuštenoj atmosferi. 

Zato u našoj zgradi imamo prostore za igru, opuštanje i vježbanje. 

Na krovu možete organizirati roštilj za svoje kolege, prijatelje i poslovne partnere, a za pomoć u organizaciji možete se osloniti na nas.

Želite li stvarati, prototipirati ili testirati svoje proizvode za tu smo namjenu opremili Makerspace.


->Makerspace

60

tvrtki članica

35

start up tvrtki

25

scale up tvrtki

100+

alumni tvrtki

DOGAĐANJA

29.03.2023.

TECH_PARK Radionica - Mogućnosti financiranja poduzetničke ideje 

U srijedu 29.03.2023. s početkom u 10:00 u event prostoru TechPark-a u okviru poduzetničke mreže BOND, održava se interaktivna radionica pod imenom „Mogućnosti financiranja poduzetničke ideje“. Cilj radionice je pobliže objasniti izvore financiranja poduzetničkih ideja s naglaskom na EU fondove, pronalazak prikladnog natječaja te proći kroz osnovne faze prijave na natječaje EU fondova. Radionica će trajati 4 sata uz pauzu za ručak.

Na brojna pitanja odgovoriti će Alenka Čović, vlasnica obrta Flavo koja se bavi pripremom i provedbom projekata financiranih iz EU fondova i ostalih izvora, za različita područja (poduzetništvo, ICT, lokalna samouprava, obrazovanje, neprofitni sektor itd.), te edukacijama i poslovnim savjetovanjem. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

S obzirom na ograničen broj mjesta, molimo prijavite se putem linka najkasnije do 28.03. Radionica je organizirana uz podršku Tehnološkog parka Varaždin i Enterprise Europe Network (EEN).

23.03.2023.

TECH_PARK Radionica - Pripremanje poduzeća za investiciju 

U četvrtak, 23. ožujka u 17h u event prostoru Tehnološkog parka Varaždin, održava se radionica pod nazivom „Pripremanje poduzeća za investiciju“, a fokus radionice biti će usmjeren na start-up poduzeća.


Kroz radionicu odgovorit će se na pitanja:


Na ta i mnoga druga vaša pitanja, odgovoriti će predavači iz Mazars Cinotti Consultinga i Odvjetničkog društva Porobija&Špoljarić

Radionica je organizirana u okviru Mreže BOND pod pokroviteljstvom EEN - Enterprise Europe Network. Sudjelovanje je besplatno! 

Obzirom da je broj mjesta ograničen, potrebno je prijaviti se na radionicu putem linka do 22.03.

21.02.2023.

Besplatno predavanje: Uvod u NLP

10.11.2022.

TECH_PARK Radionica

27.10.2022.

TECH_PARK Radionica

06.10.2022.

TECH_PARK Radionica

TECH_PARK, Zagrebačka 89, 42000 Varaždin, 042 500 050, info@techpark.hrIzradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.